Deutsch Nederlands

Eten & drinken in Callantsoog

Van de zeelucht krijg je trek!

Callantsoog-info

Lekker eten en drinken in Callantsoog

In Callantsoog is het ook op culinair gebied genieten geblazen. Op het strand staan verschillende paviljoens waar het gezellig vertoeven is voor een drankje, ijsje of een heerlijke maaltijd. Sommige strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend. Dus ook in de herfst of winter is het mogelijk om na een strandwandeling wat na te genieten in een strandpaviljoen met een waanzinnig mooi uitzicht!

In het centrum van Callantsoog bevinden zijn een behoorlijk aantal terrasjes en restaurants. De restaurants zijn heel divers. Je kunt er bijvoorbeeld Frans, Italiaans, Chinees en Nederlands eten. Uiteraard is er ook een visrestaurant en een cafetaria. De supermarkt (AH) van Callantsoog is 7 dagen per week geopend van 8:00 tot 22.00 uur. Dus ook op zondag.

eten en drinken Callantsoog

Live muziek

's Avonds is er genoeg te beleven in Callantsoog. In de strandpaviljoens zijn er regelmatig live-optredens. Wat is er nou leuker dan te genieten van muziek en lekker eten op het strand?

Eetgelegenheden


Snackbar Wip-in

Snackbar Wip-In CallantsoogEr gaat niets boven vers. Natuurlijk bakken we veel frites bij Wip-in, maar dan wel alleen maar vers gesneden frites. En het meest opvallende is dat u bij ons terecht kunt voor "eerlijke fastfood", een verantwoorde snelle snack zo bewust mogelijk bereid. En ons frituurvet bevat geen e-nummers. Niet voor niets horen wij bij de beste 100 cafetaria van Nederland. www.wip-in.com


Wilt u hier ook een vermelding? Meer info

Vakantiehuis Landhuis Duinzicht

Gastenoordeel: 9.1

Vakantiehuis Landhuis DuinzichtIdeaal als je met een groep vrienden of familie lekker een weekend of weekje naar zee wilt! Landhuis Duinzicht in Julianadorp biedt ruimte aan 16 personen, heeft een sauna en uitzicht over het prachtige polderlandschap!
Meer info en boeken