Deutsch Nederlands

Omgeving van Callantsoog

Volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes!

Callantsoog-info

Omgeving van Callantsoog

Er op uit...

Callantsoog is een goed startpunt om er eens lekker op uit te trekken. In de nabije omgeving valt veel te beleven voor iedereen. Bezoek bijvoorbeeld de leuke dorpjes Schoorl, Julianadorp aan Zee, Schagen of Bergen.

Klimduin Schoorl

Op 12 km van Callantsoog ligt Den Helder. In deze stad kun je niet alleen leuk winkelen maar vind je bijvoorbeeld ook Fort Kijkduin. Naast een uitgebreid aanbod aan evenementen worden er eens per jaar de Vlootdagen van de Nationale Marine gehouden. Een andere stad in de omgeving is Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt. Wil je lekker een dagje winkelen dan is Alkmaar ook een aanrader. In het centrum zijn leuke winkels van alle bekende merken.

Texel

Texel is een prachtig Waddeneiland en ligt vlakbij Callantsoog. Maak een mooie fietstocht door de duinen naar de veerboot in Den Helder. Het is maar 20 minuten varen naar Texel. Dit mooie eiland is zeker de moeite waard om te bezoeken en geniet daar onder andere van de heerlijke verse vis. Bekijk ook onze informatieve website over Texel!

Voor culturele uitstapjes zijn er in de omgeving verschillende musea te bezoeken. Ook kun je in de omgeving op verschillend locaties terecht om te sportvissen, paardrijden, wadlopen of voor boottochten.

Vakantiehuis De Strandvogel

Gastenoordeel: 8.9

Vakantiehuis De StrandvogelEen fijn vakantiehuis als je met kinderen op vakantie gaat, hier hebben zij heerlijk de ruimte om te spelen! De woning heeft een open haard en is geschikt voor 6 personen. Het strand is op slechts 10 min. loopafstand, lekker in de buurt!
Meer info en boeken

Landal Beach Resort app. 2 personen

Privé-sauna en zonnebank

Landal Beach Resort app. 2 personen
Er lekker met z'n tweetjes tussen uit? Dit appartement is het hele jaar door fijn! Een privé-sauna, een zonnebank, de zee en het strand. Heerlijk tijd voor jullie samen. Dé ingredienten voor een super-vakantie!
Meer info en boeken