Overnachten op het strand!

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Dat is nog eens vakantie aan zee! De strandhuisjes van Vakantiepark Strandhuisjes Julianadorp staan direct op het strand van Julianadorp aan Zee, wat een geweldige locatie! Hier wordt je elke dag heel langzaam wakker door het ruisen van de golven van de zee. En zodra je je ogen open doet besef je dat je wakker wordt op een van de mooiste plekjes van Nederland. Jouw bed staat deze vakantie op het strand van Julianadorp, dat is toch fantastisch!

Roompot
Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Strandhuisjes Julianadorp

Aanbieding! Unieke ligging!

De strandhuisjes van Roompot hebben een unieke ligging op het strand! Ze zijn geschikt voor vier tot zes personen. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer. Natuurlijk is een dagje op het strand fantastisch maar in de directe regio zijn ook veel leuke uitstapjes te maken. En hoe heerlijk is het dan om weer thuis te komen in je eigen strandhuis op het strand?! Beoordeeld met een 9.5!Meer info & Boeken


Strandhuisjes op het strand Julianadorp Aan Zee Strandhuisjes op het strand.
Woonkamer Strandhuisje Julianadorp aan Zee Interieur van een strandhuisje.
Interieur Strandhuisje Juliandorp aan ZeeWoonkamer strandhuisje.
Slaapkamer Strandhuisje Julianadorp aan ZeeSlaapkamer strandhuisje.

Vrijstaande strandhuisjes

Stel je voor dat je hier geniet van je ontbijtje, of later op de dag van een heerlijk diner aan zee! De huizen zijn vrijstaand en geschikt voor 4-6 personen. Hier kunnen de kinderen de hele dag naar hartelust spelen in het zand. Tip voor wie wil boeken: deze strandhuizen zijn zeer populair, wees er snel bij!

Strandhuisjes JulianadorpDe strandhuisjes hebben een fantastische ligging op een zeer fraai strand!

Waar te boeken?

Deze strandhuisjes zijn te boeken via de website van Vakantiepark Strandhuisjes Julianadorp van Roompot.
In de omgeving zijn leuke dingen te doen, waaronder:

  • Kanoën
  • Surfen
  • Sprookjeswonderland
  • Golf
  • Shoppen
  • Bioscoop (Den Helder)

De omgeving is ook absoluut geschikt om mooie fietstochten te maken. Dus wat let je? Trek er lekker op uit op de fiets en verken deze prachtige omgeving! Maak een fietstocht door de duinen, en bezoek leuke dorpjes als Callantsoog of het strand van Petten. Natuurlijk is de zee in Julianadorp ideaal om te surfen. In de directe omgeving is een surfschool gevestigd waar je terecht kunt voor surflessen en voor lessen kitesurfen.

Wil je meer vakantiehuizen bekijken in Julianadorp? Bekijk de vakantiehuizen.

Strandhuisjes in Nederland

Wil je nog meer strandhuisjes bekijken in Nederland? We hebben de mooiste strandhuisje met de beste reviews in Nederland voor je uitgezocht.