Het mooiste kustplaatsje van Nederland!

Tips

Wij zijn niet alleen fan van Callantsoog. Hieronder tref je ons overzicht van andere mooie vakantiebestemmingen.

Ameland

Wist je dat Ameland net zoals Callantsoog mooie en schone stranden heeft? Het eiland heeft de gouden Quality Coast Award gewonnen. Het Waddeneiland heeft niet alleen mooie zandstranden maar het is er heerlijk rustig en de natuur is er prachtig. Op het eiland kom je helemaal tot rust en ben je even weg van alle hectiek. Ga jij ook wandelen of fietsen op Ameland? Bekijk onze informatieve website over Ameland met de beste tips!

Vakantiehuizen Belgische Ardennen

De Ardennen zijn gezegend met een fraai heuvelachtig landschap en liggen niet ver van Nederland af. Je kunt in dit gebied onder andere uitstekend: kajakken, fietsen, mountainbiken en wandelen. Wist je dat België voor meer dan 6000 kilometer aan wandelpaden heeft? Als je op vakantie gaat naar de Ardennen dan is het leukste om er een vakantiehuis te huren. We hebben op onze site de mooiste vakantiehuizen voor je verzameld met de beste beoordelingen. Kies jij voor een vakantiehuis met sauna, zwembad of whirlpool? Bekijk onze website Vakantiehuizen Belgische Ardennen!

Vakantiehuizen op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden worden steeds populairder en dat is natuurlijk niet voor niets. De eilanden zijn allemaal verschillend. Het grootste eiland is Texel en het kleinste Waddeneiland is Vlieland. De eilanden met de mooiste stranden zijn wat ons betreft Terschelling en Schiermonnikoog. Het is een echte aanrader om een vakantiehuis te huren op een Waddeneiland. Wij hebben de mooiste vakantiehuizen met de beste reviews op de Wadden voor je verzameld. Bekijk de site Vakantiehuizen op de Waddeneilanden!

Vakantiehuis wintersport

Als je op wintersportvakantie gaat dan is het natuurlijk fantastisch om een vakantiehuis te huren vlakbij een skipiste. Wij hebben een overzicht gemaakt met de beste vakantiehuizen in Oostenrijk, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Italië, Zwitserland en Frankrijk. Wist je dat Zuid-Tirol steeds populairder wordt om te gaan skiën? De meeste vakantiehuizen en chalets die wij hebben uitgezocht liggen direct aan de piste. Sommige vakamtiehuizen hebben zelfs een sauna en of whirlpool. Bekijk onze website Vakantiehuis Wintersport.