Van de zeelucht krijg je trek!

Lekker eten en drinken in Callantsoog

In Callantsoog is het ook op culinair gebied genieten geblazen. In het centrum van Callantsoog bevinden zijn een behoorlijk aantal terrasjes, bars en restaurants. De restaurants op het Dorpsplein zijn heel divers. Je kunt er bijvoorbeeld Frans, Italiaans en Nederlands eten. Uiteraard is er ook een visrestaurant, cafetaria en ijssalon. In de kustplaats is een Albert Heijn en een warme bakker. De supermarkt (AH) is zeven dagen per week geopend van 7:00 tot 22.00 uur. Dus ook op zondag.

Snackbar Wip-in op het DorpspleinSnackbar Wip-in op het Dorpsplein is de mooist gelegen cafetaria van Nederland.

Live muziek

In het hoogseizoen is er 's avonds genoeg te beleven in Callantsoog. In de strandpaviljoens zijn er regelmatig live optredens. Wat is er nou leuker dan te genieten van muziek en lekker eten op het strand? Op het Dorpsplein wordt iedere zomer het muziekfestival Oog op Pop georganiseerd.

Strandpaviljoens

Op het strand staan verschillende paviljoens waar het gezellig vertoeven is voor een drankje, ijsje of een heerlijke maaltijd. Sommige strandpaviljoens zijn het gehele jaar geopend. Dus ook in de herfst of winter is het mogelijk om na een strandwandeling wat na te genieten in een strandpaviljoen met een waanzinnig mooi uitzicht!

Strandpaviljoen CallantsoogOp het strand van Callantsoog heb je keuze uit zes strandpaviljoens. Op deze foto zie je Strandpaviljoen De Toko.

Snackbar Wip-in

Bij snackbar Wip-In in Callantsoog krijg je vers gesneden frites en dat proef je direct. Het is uiteraard mogelijk om ter plaatse aan de balie te bestellen. Daarnaast kun je jouw bestelling ook online plaatsen via de website van de Wip-in of maak gebruik van de handige app. Hoe fijn is dat?

Duynpark Het Zwanenwater Callantsoog

Snackbar Wip-in

Top 100 beste cafetaria Nederland!

Er gaat niets boven vers. Natuurlijk bakken we veel frites bij Wip-in, maar dan wel alleen maar vers gesneden frites. En het meest opvallende is dat u bij ons terecht kunt voor "eerlijke fastfood", een verantwoorde snelle snack zo bewust mogelijk bereid. En ons frituurvet bevat geen e-nummers. Niet voor niets horen wij bij de beste 100 cafetaria van Nederland.Meer info & Bestellen

Heb jij ook een horecaonderneming in Callantsoog en wil je een vermelding op deze pagina? Bekijk de mogelijkheden.