Wat vind jij van Callantsoog?

Reviews over de kustplaats Callantsoog

Hieronder tref je de reacties, reviews en recensies van bezoekers van Callantsoog.


Wij staan al 46 jaar op Camping Tempelhof en vinden Callantsoog alles hebben, zee, bossen en een heerlijke dorpskern. We voelen ons zo langzamerhand ook een beetje een Callantsoger. Nog even en we gaan weer voor een half jaar.
Renny van den Berg


Gezellig, mooi strand en lekker brood van v.d. Ploeg. Plaats om tot rust te komen.
Piet


Wij kwamen als we de tijd hadden altijd na Callantsoog. Alle jaargetijden. En we vinden hier alles zo mooi dat wij 1 jaar geleden ons huis in Drenthe hebben verkocht. En hier dan wel in Julianadorp een woning hebben gekocht. Nou dan moet je het hier wel geweldig vinden toch.
Sieneke


Gezellig dorp met een prachtig strand. Het is dat ik niet kan kopen, anders was ik er gelijk komen wonen.
Natasja


Als kind meerdere malen geweest en met mijn man en hond(en) komen we een paar keer per jaar naar Callantsoog ons tweede 'thuis' na Drenthe. Gezellig dorp, vriendelijke mensen en prachtige natuurlijke duinen en strand. Wij houden van Callantsoog ♡
Astrid


Mooiste strand van Nederland in alle jaargetijden. En de leukste strandtent Woest!
Marieke


Callantsoog, altijd mooi, prachtige duinen, de zee en leuk dorp, verveelt nooit.
W. Jeensma


Kom er al vanaf kinds af aan, en nu met onze kinderen. Mijn tweede thuis,đŸ˜šâ€Groote Keeten, Callantsoog, heerlijk. Wil ik even uitwaaien, dan gaan we... een paar keer per jaar dus.😊 Weet daar al aardig de weg ook!
Sabine v. Eenbergen


 

Wat vind jij van Callantsoog?

Stuur ons een e-mail met jouw review over de mooiste kustplaats van Nederland. Wij zijn benieuwd wat jij van Callantsoog vindt. Bij voorbaat dank voor je reactie!